TRAČNICE SUMNJE – RAILS OF SUSPICION

OPIS IGRE

Suočeni s rješavanjem slučaja ubojstva – kriminalci neumorno rade svoj posao. No, dobro je to što ćemo dati sve od sebe da uhvatimo odgovornog za ubojstvo i riješimo ovaj slučaj.
Riječ je o ubojstvu Justina, koji je bio poznati bankar i kolekcionar. Već samim time možemo odmah pretpostaviti da je bio meta kriminalaca kojima bi njegova likvidacija dobro došla. Za ovaj slučaj zadužena je detektivka Catherine, koja trenutno stiže na željezničku stanicu u svom gradu. Ima informaciju da se osumnjičenik za Justinovo ubojstvo skriva negdje ovdje. Njen zadatak je pronaći tragove i dokaze koji bi je doveli do osumnjičenika, a mi smo tu da joj pomognemo u istrazi.
Istražimo željezničku stanicu zajedno s našim detektivom u potrazi za nečim što bi nas dovelo do osumnjičenika u slučaju ubojstva bankara Castina. Bit ćemo oprezni jer se tragovi mogu sakriti tamo gdje ih najmanje očekujemo.
U ovoj kriminalnoj zagonetki imate svega. Skrivalice, match3, igre razlike…i još puno toga

Ako vam zapne s nekim predmetom klikom na HINT dobit ćete malu pomoć, no vi ste sveznalice i imate oštro oko i vjerujem da vam HINT neće biti potreban

VIDEO TUTORIJAL ZA IGRU

Ako vam traba vido pomoć u svezi ove igre kliknite na OVAJ LINK ili fotku ispod

Platforma za igru: Sve platforme (računalo, ekrani na dodir…) Preporuka zbog jaako sitnih detalja koje treba uočiti poželjni su ekrani s većim ekranom (osim PC ili laptopa npr tablet, TV BOX, SMART TV i sl)

KAKO IGRATI:

Miš ili prst na ekranima na dodir je sve što će vam trebati
Na mobitelu ćete možda morati zakrenuti mobitel 

Napomena prije nego uđete u svijet igara uglavnom se pojavljuju oglasi ili reklame koju postavlja autor igre i na te oglase ne mogu utjecati, na vama je da sačekate da prođu određene sekunde prije početka igre ili kliknite ako vam ponudi Skip Add kliknite na njega, možete instalirati neki addblocker koji će blokirati takve reklame, ali neke igre s uključenim add blockerom nećete moći pokrenuti

Odgovori

Contact Us