DRAGI TRENUTCI – CHERISHED MOMENTS

OPIS IGRE

Jane je profesionalna fotografkinja vjenčanja. Već godinama svojim fotoaparatom bilježi najljepše trenutke života mnogih ljudi i to radi s velikim zadovoljstvom. Sretna je što hvata najljepše prizore svadbenih slavlja za mladence i uživa u svakom sljedećem izazovu.
Svaka slika pravi je izazov jer Jane u svakom photo sessionu pokušava uhvatiti senzibilitet para koji ima vjenčanje i njihove doživljaje u tom trenutku. Uostalom, svako je vjenčanje autentično i lijepo je ako ga se mladenci sjećaju upravo onakvo kakvo je bilo.
Danas Jane stiže na Helenino imanje, gdje će se održati njezino vjenčanje. Na mjestu je dan prije vjenčanja jer mora pripremiti teren za sutrašnje fotografije. Helenin brat, koji najbolje poznaje svoju sestru, priskače u pomoć i pomaže Jane pronaći sve što je potrebno za uspješnu foto sesiju. Pogledajmo kako teku pripreme za ovo vjenčanje i pomozimo Jane u njezinim pripremama.
Ako vam zapne s nekim predmetom klikom na HINT dobit ćete malu pomoć, no vi ste sveznalice i imate oštro oko i vjerujem da vam HINT neće biti potreban

VIDEO TUTORIJAL ZA IGRU

Ako vam treba video pomoć u svezi ove igre kliknite na OVAJ LINK ili fotku ispod

Platforma za igru: Sve platforme (računalo, ekrani na dodir…) Preporuka zbog jaako sitnih detalja koje treba uočiti poželjni su ekrani s većim ekranom (osim PC ili laptopa npr tablet, TV BOX, SMART TV i sl)

KAKO IGRATI:

Miš ili prst na ekranima na dodir je sve što će vam trebati
Na mobitelu ćete možda morati zakrenuti mobitel 

Napomena prije nego uđete u svijet igara uglavnom se pojavljuju oglasi ili reklame koju postavlja autor igre i na te oglase ne mogu utjecati, na vama je da sačekate da prođu određene sekunde prije početka igre ili kliknite ako vam ponudi Skip Add kliknite na njega, možete instalirati neki addblocker koji će blokirati takve reklame, ali neke igre s uključenim add blockerom nećete moći pokrenuti

Odgovori

Contact Us