BIANCAS KUHINJA – BIANCAS KITCHEN

OPIS IGRE

Kuhanje nikad nije bilo jednostavno. Ili barem nije lako na početku kada još naučite proces kuhanja, a nakon toga i dalje morate biti oprezni. Možda znate kako napraviti sve, ali samo mala distrakcija može dovesti do velike katastrofe, zagorjele tave na primjer. S druge strane, postoji toliko mnogo recepata za hranu diljem svijeta. Svaki narod ima svoju kuhinju koja se odlikuje nečim posebnim, a da ne govorimo o nadahnuću i kreativnosti koja čini broj recepata još većim.

Sljedeća igra nije tipična igra skrivenih predmeta, ali je nešto drugačije, ali još uvijek vrlo zanimljivo. Riječ je o pravoj križaljci vezanoj uz kulinarstvo. Igra se sastoji od deset razina i postoji lik koji će vas provesti kroz tih deset razina. Vaš početni cilj bit će otkriti riječi koje se nalaze u osam smjerova. Riječi koje tražite daju vam korake za recepte koje ćete napraviti. Tako ćete otkriti recepte koji su uključeni u igru. Igra uključuje pet zanimljivih recepata i možda biste ih mogli isprobati i pokušati napraviti sami.
Budući da ova igra nije ista kao ostale igre na ovoj stranici, budite strpljivi i uskoro ćete ući u šemu i pronaći kako povezati te riječi, stvarajući prekrasne recepte.

Ako vam zapne s nekiom riječi klikom na jedno od dva HINTA dobit ćete malu pomoć, no vi ste sveznalice i imate oštro oko i vjerujem da vam HINT neće biti potreban

VIDEO TUTORIJAL ZA IGRU

Ako vam treba video pomoć u svezi ove igre kliknite na OVAJ LINK ili fotku ispod

Platforma za igru: Sve platforme (računalo, ekrani na dodir…) Preporuka zbog jaako sitnih detalja koje treba uočiti poželjni su ekrani s većim ekranom (osim PC ili laptopa npr tablet, TV BOX, SMART TV i sl)

KAKO IGRATI:

Miš ili prst na ekranima na dodir je sve što će vam trebati
Na mobitelu ćete možda morati zakrenuti mobitel 

Napomena prije nego uđete u svijet igara uglavnom se pojavljuju oglasi ili reklame koju postavlja autor igre i na te oglase ne mogu utjecati, na vama je da sačekate da prođu određene sekunde prije početka igre ili kliknite ako vam ponudi Skip Add kliknite na njega, možete instalirati neki addblocker koji će blokirati takve reklame, ali neke igre s uključenim add blockerom nećete moći pokrenuti

Odgovori

Contact Us