PLANINSKI DVORAC – MOUNTAIN MANOR

OPIS IGRE

Planine su Michaelu uvijek bile privlačne. Uživa u dugim šetnjama na svježem zraku, ali voli otkrivati ​​nova mjesta i uživati ​​u njihovoj ljepoti. Ovaj put Michael dolazi u jedno od najljepših planinskih ljetovališta u svojoj zemlji.
Ovo mu je prvi put da posjećuje ovo mjesto i jako je sretan i uzbuđen zbog toga. Uvijek je želio provesti vikend na ovako mirnom mjestu i napuniti baterije prije izazova koji ga svakodnevno prate. Osim toga, jako voli prirodu, a svaki trenutak proveden u prirodi za njega je pravi užitak.
Michaelovo odmaralište je stiglo i on jedva čeka da ga posjeti kako bi saznao što ovo mjesto čini tako lijepim, ali i tako popularnim. Odmah se primijeti da je priroda ovdje nevjerojatna, ali ako istražite cijelo mjesto, sigurno ćete detaljnije saznati njegove ljepote. Pridružimo se Michaelu u njegovoj šetnji planinskim mjestom i zajedno otkrijmo ljepote ovog mjesta. Krajolik je prekrasan, pa se ovdje ima što vidjeti.
Ako vam zapne s nekim predmetom klikom na HINT dobit ćete malu pomoć, no vi ste sveznalice i imate oštro oko i vjerujem da vam HINT neće biti potreban

VIDEO TUTORIJAL ZA IGRU

Platforma za igru: Sve platforme (računalo, ekrani na dodir…) Preporuka zbog jaako sitnih detalja koje treba uočiti poželjni su ekrani s većim ekranom (osim PC ili laptopa npr tablet, TV BOX, SMART TV i sl)

KAKO IGRATI:

Miš ili prst na ekranima na dodir je sve što će vam trebati
Na mobitelu ćete možda morati zakrenuti mobitel 

Napomena prije nego uđete u svijet igara uglavnom se pojavljuju oglasi ili reklame koju postavlja autor igre i na te oglase ne mogu utjecati, na vama je da sačekate da prođu određene sekunde prije početka igre ili kliknite ako vam ponudi Skip Add kliknite na njega, možete instalirati neki addblocker koji će blokirati takve reklame, ali neke igre s uključenim add blockerom nećete moći pokrenuti

Odgovori

Contact Us