VALOVI LJUBAVI – WAVES OF LOVE

OPIS IGRE

Bilo da slavite Valentinovo ili ne, to je uvijek dobar podsjetnik da priznate ljubav u svom životu, kako sebi tako i drugima. No, da biste pokazali svoju naklonost, ne morate čekati Valentinovo. Danas upoznajemo tri žene koje odmalena vjeruju u ljubav i romantiku.

Laura, Angela, Maria najbolje su prijateljice oduvijek. Oni su u osnovi trostruko spojeni na kuku. Još od djetinjstva jedno drugom otkrivaju svoje ljubavne tajne. Bilo da su mislili na nekoga posebnog, ili htjeli nekome pokazati da im je stalo, ili su se samo trebali obasuti malo više ljubavi, rekli bi jedno drugom sve.

Danas su u sretnom braku, ali su i dalje bliskiji nego ikad prije. Kako bi proveli više vremena zajedno, odluče posjetiti romantični park u kojem se svake godine održava romantični sajam i u kojem se može naći mnogo romantičnih stvari. Žele iznenaditi svoje muževe lijepim darovima. Možete im pomoći pronaći savršenu stavku za svakog od njih.
Ako vam zapne s nekim predmetom klikom na HINT dobit ćete malu pomoć, no vi ste sveznalice i imate oštro oko i vjerujem da vam HINT neće biti potreban

VIDEO TUTORIJAL ZA IGRU

Ako vam traba vido pomoć u svezi ove igre kliknite na OVAJ LINK ili fotku ispod

Platforma za igru: Sve platforme (računalo, ekrani na dodir…) Preporuka zbog jaako sitnih detalja koje treba uočiti poželjni su ekrani s većim ekranom (osim PC ili laptopa npr tablet, TV BOX, SMART TV i sl)

KAKO IGRATI:

Miš ili prst na ekranima na dodir je sve što će vam trebati
Na mobitelu ćete možda morati zakrenuti mobitel 

Napomena prije nego uđete u svijet igara uglavnom se pojavljuju oglasi ili reklame koju postavlja autor igre i na te oglase ne mogu utjecati, na vama je da sačekate da prođu određene sekunde prije početka igre ili kliknite ako vam ponudi Skip Add kliknite na njega, možete instalirati neki addblocker koji će blokirati takve reklame, ali neke igre s uključenim add blockerom nećete moći pokrenuti

Odgovori

Contact Us