ZLATNI MINER – GOLD MINE

OPIS IGRE

U ovoj klasičnoj igri Zlatnog Minera cilj je uništiti zlatne blokove, jer samo oni će vam zaraditi novac. Povežite 2 ili više blokova kako biste ih uklonili. Morat ćete se riješiti svih uobičajenih stijena kako biste izvukli maksimum iz njega. Pametno uklonite ostale blokove kako biste dobili što više zlatnih blokova jedan pored drugog. Tada ćete zaraditi više novčića.
Zlatnog Miner je Connect 3 igra s neograničenim razinama, što znači da je vrijeme koje možete igrati ograničeno samo vašim vještinama Match 3. I tvoja pohlepa što se toga tiče. Ne biste bili prva osoba koju je uhvatila zlatna groznica! Jeste li vrijedan rudar zlata?

VIDEO TUTORIJAL ZA IGRU

Platforma za igru: Sve platforme (računalo, ekrani na dodir…)

KAKO IGRATI:

Miš ili prst na ekranima na dodir je sve što će vam trebati
Na mobitelu ćete možda morati zakrenuti mobitel 

Napomena prije nego uđete u svijet igara uglavnom se pojavljuju oglasi ili reklame koju postavlja autor igre i na te oglase ne mogu utjecati, na vama je da sačekate da prođu određene sekunde prije početka igre ili kliknite ako vam ponudi Skip Add kliknite na njega, možete instalirati neki addblocker koji će blokirati takve reklame, ali neke igre s uključenim add blockerom nećete moći pokrenuti

Odgovori

Contact Us