MINOLOVAC – MINESWEEPER

OPIS IGRE

Uživajte u klasiku među klasicima, veličanstvenom Minolovacu . Ovo je igra za otkrivanje rudnika testirajući se u kojoj imate nekoliko težina:

Razina za Početnike: 8 × 10 polja – 12 mina
Srednja razina: 10 × 12 polja – 25 mina
Stručna razina: 10 × 16 polja – 35 mina
A možete i sami kreirati težinu igre.

Minesweeper je video igra za jednog igrača izumljena 1989. godine koja svoju popularnost duguje verzijama uključenim u operativne sustave Microsoft Windows.

Počinjete na rešetkastoj ploči gdje neke od ćelija sadrže mine. Cilj je otkriti sve kvadrate koji ne sadrže mine. Ako otvorite polje koje sadrži minu, izgubili ste igru. Da biste to učinili, rubovi ćelija bit će označeni brojem koji označava broj mina u susjednim ćelijama.

Da biste deaktivirali minu, samo trebate staviti zastavicu na polje gdje se mina nalazi desnim klikom na njega. Ovi kvadrati se neće preokrenuti ako slučajno kliknete na njih.

Platforma za igru: Sve platforme (računalo, ekrani na dodir…)

KAKO IGRATI:

Miš ili prst na ekranima na dodir je sve što će vam trebati
Na mobitelu ćete možda morati zakrenuti mobitel 

Napomena prije nego uđete u svijet igara uglavnom se pojavljuju oglasi ili reklame koju postavlja autor igre i na te oglase ne mogu utjecati, na vama je da sačekate da prođu određene sekunde prije početka igre ili kliknite ako vam ponudi Skip Add kliknite na njega, možete instalirati neki addblocker koji će blokirati takve reklame, ali neke igre s uključenim add blockerom nećete moći pokrenuti

Odgovori

Contact Us