ŽELJEZNIČKA SABOTAŽA

OPIS IGRE

Pa da – kriminal se može učiniti čak i na željezničkim kolodvorima. Ne radi se samo o malim pljačkama ili džeparstvu, već o nečemu što zbunjuje cijeli sustav i čini još veću štetu.
Policajka Megan pozvana je na željezničku stanicu jer je stigla dojava o nepoznatoj osobi koja je napravila kaos na stanici. Ova osoba je sabotirala cijeli vozni red vezan za vlakove isključivanjem struje i promjenom voznog reda. To znači da trenutno nitko od ljudi koji rade na željezničkom kolodvoru ne zna što treba učiniti, kada krenuti u vožnju, kamo ići i što dalje očekivati. Na kolodvoru su svi jako zbunjeni i netko mora razjasniti stvari, kako bi željeznički kolodvor mogao nastaviti s radom. I ne radi se samo o zaposlenicima na stanici. Brojni putnici i njihove aktivnosti ovise o redu vožnje vlakova.
Današnji zadatak policajke Megan je pronaći osobu koja stoji iza ovoga. Ona ga mora pronaći, ali i otkriti razlog takvog čina.

Platforma za igru: Sve platforme (računalo, ekrani na dodir…)

KAKO IGRATI:

Miš ili prst na ekranima na dodir je sve što će vam trebati. Klikajte ili dodirnite predmete jkoji se pojavkljuju i rješavajte zadatke koji su pred vama

Napomena prije nego uđete u svijet igara uglavnom se pojavljuju oglasi ili reklame koju postavlja autor igre i na te oglase ne mogu utjecati, na vama je da sačekate da prođu određene sekunde prije početka igre ili kliknite ako vam ponudi Skip Add kliknite na njega, možete instalirati neki addblocker koji će blokirati takve reklame, ali neke igre s uključenim add blockerom nećete moći pokrenuti

Contact Us