STRANAC MEĐU NAMA

OPIS IGRE

Policija i slične vlasti trebale bi biti na vrhuncu po pitanju morala jer je njihov glavni posao čuvati nas od kriminalaca. Međutim, mnogo puta stvari oko nas nisu onakve kakve bi zapravo trebale biti. Ponekad se dobro i loše mogu pomiješati jedno s drugim, što nam uzrokuje probleme kada nešto moramo razlikovati.

Poprilično je loše i komplicirano kada je netko loš u činu policije, ali obično pohlepa i krivi interes natjeraju ljude da se okrenu na drugu stranu zakona. Policajac Rebecca doznaje da je netko iz njezina tima skloniji kriminalcu, točnije, više se bavi mafijom nego policijom.

Možda je bio u mafiji i prije nego što je ušao u policiju ili se predomislio kada je shvatio da se znanje koje je stekao sa svoje pozicije može iskoristiti i za iskorištavanje i profit od mafije. Rebecca će dati sve od sebe da otkrije tko je taj koji je okrenuo leđa svom timu i odlučio zakoračiti u svijet kriminalaca umjesto da donese pravdu.

Platforma za igru: Sve platforme (računalo, ekrani na dodir…)

KAKO IGRATI:

Miš ili prst na ekranima na dodir je sve što će vam trebati. Klikajte na predmete i stvari koji se pojavljuju, rješavajte zadatke koji vam se predstave

Napomena prije nego uđete u svijet igara uglavnom se pojavljuju oglasi ili reklame koju postavlja autor igre i na te oglase ne mogu utjecati, na vama je da sačekate da prođu određene sekunde prije početka igre ili kliknite ako vam ponudi Skip Add kliknite na njega, možete instalirati neki addblocker koji će blokirati takve reklame, ali neke igre s uključenim add blockerom nećete moći pokrenuti

Contact Us