SKRIVENA MAGIJA OG – HIDDEN MAGIC OG

OPIS IGRE

Traženje i pronalaženje objekata jednostavna avanturistička igra. – Uživajte u igri traženja skrivenih predmeta gdje god idete. Zakrećite 3D scenu klikom miša ili dodirom – Mnogo razina skrivenih predmeta za istraživanje. – Avantura koja je dobra i za odrasle i za djecu. – Sjajne grafičke scene. – Zanimljiv gameplay. – Prekrasna i šarena 3D grafika. – 42 razine za otkrivanje – Intuitivno sučelje. – Jednostavne kontrole.
Oprez: Za svaku razinu ograničeni ste s vremenom, znači osim oštrog oka bit će vam potrebno i brzo pronalaženje predmeta

VIDEO TUTORIJAL ZA IGRU

Platforma za igru: Sve platforme (računalo, ekrani na dodir…) Preporuka zbog jaako sitnih detalja koje treba uočiti poželjni su ekrani s većim ekranom (osim PC ili laptopa npr tablet, TV BOX, SMART TV i sl)

KAKO IGRATI:

Koristite miša ili dodirnu podlogu za igranje ove igre. Kliknite ili dodirnite kako biste pronašli skrivene predmete i razgledali. U avanturističkoj slagalici skrivenih predmeta pronađite različite predmete koji nedostaju. Ispod će se prikazati objekti za pretragu, a vaš zadatak je razgledati svoje 3D okruženje i pronaći ih sve na lokaciji soba što je brže moguće.
Na mobitelu ćete možda morati zakrenuti mobitel 

Napomena prije nego uđete u svijet igara uglavnom se pojavljuju oglasi ili reklame koju postavlja autor igre i na te oglase ne mogu utjecati, na vama je da sačekate da prođu određene sekunde prije početka igre ili kliknite ako vam ponudi Skip Add kliknite na njega, možete instalirati neki addblocker koji će blokirati takve reklame, ali neke igre s uključenim add blockerom nećete moći pokrenuti

Odgovori

Contact Us