MAHJONG KUHINJA – MAHJONG KITCHEN

OPIS IGRE

Mahjong kuhinja je ugodna i opuštajuća zabava. Gurmani, ljubitelji mahjonga sigurno će uživati ​​u kuhanju jela prema predloženim receptima! Igra će vas potpuno uroniti u atmosferu ugodnog kafića! Morate smišljati recepte, otkrivajući sve više i više novih jela. Kao iu životu, recept može, ali i ne mora uspjeti. Sve ovisi o vašoj spretnosti, sposobnosti koncentracije i zadovoljstvu tijekom procesa! primamljivo? Zatim uključite svoju spretnost i vještinu – čeka vas nevjerojatna avantura kao ugostitelja u kuhinjskom mahjongu!
Igranje je popraćeno savjetima, stoga ih nemojte propustiti. U njima ćete pronaći suptilnosti na početku svog putovanja. Otvaranjem novih recepata proširujete bazu svog jelovnika. Svima je drago doći u kafić, gdje se nalaze razna jela. Što je više savladanih recepata u vašoj knjizi, to je jelovnik raznovrsniji, što privlači različite posjetitelje u kafić.

Ako se prvi put susrećete s mahjongom ovdje možete pogledati osnovna pravila

Platforma za igru: Sve platforme (računalo, ekrani na dodir…)

KAKO IGRATI:

Miš ili prst na ekranima na dodir je sve što će vam trebati
Na mobitelu ćete možda morati zakrenuti mobitel 

Napomena prije nego uđete u svijet igara uglavnom se pojavljuju oglasi ili reklame koju postavlja autor igre i na te oglase ne mogu utjecati, na vama je da sačekate da prođu određene sekunde prije početka igre ili kliknite ako vam ponudi Skip Add kliknite na njega, možete instalirati neki addblocker koji će blokirati takve reklame, ali neke igre s uključenim add blockerom nećete moći pokrenuti

Odgovori

Contact Us