POSEBNA PONUDA SKRIVALICA – SPECIAL OFFER HIDDEN OBJECT

OPIS IGRE

Betty je dobitnica nagrade, koju dodjeljuje jedan od najluksuznijih butika u gradu.
Riječ je o vrlo jedinstvenom mjestu koje nudi modne komade po posljednjoj modi. Zato svaka djevojka voli tamo kupovati, ali ne može si svatko priuštiti da nešto od tamo kupi.
Zato je Betty bila jako sretna kada je čula svoje ime za dobitnicu na lutriji. No, iako je dobila cijenu, još se nešto mora učiniti da bi se ta cijena dobila. Igru treba uspješno završiti, a ako to uspije Betty će dobiti enorman popust na modne komade u ovom butiku.
Betty stoji pred posljednjim zadatkom, a to je pronalaženje svih predmeta koji su skriveni u butiku. Ima ih negdje na policama, u ormaru ili tko zna gdje, ali ona će se posvetiti ovom zadatku i sigurni smo da će ga završiti. Osim predmeta, Betty će morati riješiti i nekoliko zagonetki. Te zagonetke priprema vlasnik ovog butika, ali nisu jako teške.

Napomena

U nekim djelovima igre poželjno je poznavanje engleskog jezika da bi znali značenje predmeta koje trebamo pronaći, ako baš i niste expert za engleski jezik uvijek vam je na raspolaganju google translate
Stoga ovu igru možemo ubrojiti u edukativnu igru jer uz igranje učimo engleski jezik

Platforma za igru: Sve platforme (računalo, ekrani na dodir…) Preporuka zbog jaako sitnih detalja koje treba uočiti poželjni su ekrani s većim ekranom (osim PC ili laptopa npr tablet, TV BOX, SMART TV i sl)

KAKO IGRATI:

Miš ili prst na ekranima na dodir je sve što će vam trebati
Na mobitelu ćete možda morati zakrenuti mobitel 

Napomena prije nego uđete u svijet igara uglavnom se pojavljuju oglasi ili reklame koju postavlja autor igre i na te oglase ne mogu utjecati, na vama je da sačekate da prođu određene sekunde prije početka igre ili kliknite ako vam ponudi Skip Add kliknite na njega, možete instalirati neki addblocker koji će blokirati takve reklame, ali neke igre s uključenim add blockerom nećete moći pokrenuti

Odgovori

Contact Us