NOĆNI PUTNIK – NIGHT TRAVELER

OPIS IGRE

Mark je oduvijek volio planinarenje. Bilo da penje sam ili u društvu, to mu predstavlja užitak kakvog nema. Za svako sljedeće planinarenje Mark bira novu destinaciju i dobro je proučava prije nego što je počne osvajati. Vremenski uvjeti i vrsta terena uvijek su mu dobro poznati, iako je nekoliko puta upao u nevolje jer priroda nikada ne može biti potpuno predvidljiva.
Nažalost, Marka je i ovoga puta zahvatilo strašno nevrijeme. Oluja nije bila u prognozi, ili je možda bila, ali Mark je nije shvaćao ozbiljno. Tako je zapeo gotovo na samom vrhu planine. Nakon što je oluja počela jenjavati, Mark se nekako uspio spustiti do prvog naselja, planinskog sela. U selo je stigao kasno navečer i sada traži način da se zaštiti od hladnoće.
Noćni putnik doista je inventivna osoba, ali u ovakvim okolnostima možda će mu trebati malo pomoći. Da vidimo što se događa u selu i postoji li način da mu se pomogne, da se lakše nosi s cijelom situacijom.


U ovoj igri ima baš svega i Skrivalice, i igre Razlike,…mach3….i puuuno još toga, zatim poželjno je i poznavanje Engleskog jezika (ako ne poznajete tu je uvijek google translate) jer u nekim djelovima igre tražimo predmete napisane slovima:
Ugodna zabava

Platforma za igru: Sve platforme (računalo, ekrani na dodir…) Preporuka zbog jaako sitnih detalja koje treba uočiti poželjni su ekrani s većim ekranom (osim PC ili laptopa npr tablet, TV BOX, SMART TV i sl)

KAKO IGRATI:

Miš ili prst na ekranima na dodir je sve što će vam trebati
Na mobitelu ćete možda morati zakrenuti mobitel 

Napomena prije nego uđete u svijet igara uglavnom se pojavljuju oglasi ili reklame koju postavlja autor igre i na te oglase ne mogu utjecati, na vama je da sačekate da prođu određene sekunde prije početka igre ili kliknite ako vam ponudi Skip Add kliknite na njega, možete instalirati neki addblocker koji će blokirati takve reklame, ali neke igre s uključenim add blockerom nećete moći pokrenuti

Odgovori

Contact Us