ZODIJAK TRKAČ – ZODIAC RUNNER

OPIS IGRE

Zodiac trkač je arkadna igra za trčanje u okomitoj verziji s 3D platformama i zodijačkim predmetima. Postoji dvanaest horoskopskih znakova u igri. Svaki put morate početi s jednim iz dva različita zodijaka na početku. Sve dok želite dovršiti razinu, morate nastaviti skupljati odgovarajuće predmete dok automatski ne nadogradite i promijenite trenutno odijelo. Ostanite mirni i isprobajte svoje omiljene horoskopske znakove!

VIDEO TUTORIJAL ZA IGRU

Platforma za igru: Sve platforme (računalo, ekrani na dodir…) Preporuka zbog grafičkih elemenata poželjni su ekrani s boljom konfiguuracijom (osim PC ili laptopa npr tablet, TV BOX, SMART TV i sl)

KAKO IGRATI:

Miš ili prst na ekranima na dodir je sve što će vam trebati.
Povucite za pomicanje
Na mobitelu ćete možda morati zakrenuti mobitel 

Napomena prije nego uđete u svijet igara uglavnom se pojavljuju oglasi ili reklame koju postavlja autor igre i na te oglase ne mogu utjecati, na vama je da sačekate da prođu određene sekunde prije početka igre ili kliknite ako vam ponudi Skip Add kliknite na njega, možete instalirati neki addblocker koji će blokirati takve reklame, ali neke igre s uključenim add blockerom nećete moći pokrenuti

Odgovori

Contact Us