ŽIVOTINJSKA AVANTURA – ANIMAL ADVENTURE

OPIS IGRE

Pamela i Patrick rade u zoološkom vrtu. Njihov posao je zaista zanimljiv jer se svakodnevno brinu o životinjama. S druge strane, rad sa živim bićima može biti težak, bilo da se radi o ljudima ili životinjama jer se stalno događaju razne nepredvidive stvari. Može biti posebno nepredvidljivo kada su u pitanju životinje, ali to je izazov u ovom poslu, zar ne?
Ovih dana u zoološki vrt u kojem rade Pamela i Patrick stižu novi stanovnici. Za svaku novu životinju u zoološkom vrtu treba osigurati odgovarajuće uvjete i prikladna staništa, prilagođena njihovim potrebama i slična njihovom prirodnom staništu. Samo u takvom okruženju životinje mogu mirno i sretno provoditi dane. I ovoga puta Pamela i Patrik morat će pripremiti teren, a u tome će im pomoći i ostali zaposlenici ovog zoološkog vrta.
Pogledajmo kako se pripremaju novi domovi za nove stanare i, naravno, pomozimo Pameli i Patricku u njihovom poslu.
Pretražujte različite stavke na zaslonu pomoću zadanih imena i opisa predmeta.
Ako vam zapne s nekim predmetom klikom na HINT dobit ćete malu pomoć, no vi ste sveznalice i imate oštro oko i vjerujem da vam HINT neće biti potreban

Platforma za igru: Sve platforme (računalo, ekrani na dodir…) Preporuka zbog jaako sitnih detalja koje treba uočiti poželjni su ekrani s većim ekranom (osim PC ili laptopa npr tablet, TV BOX, SMART TV i sl)

KAKO IGRATI:

Miš ili prst na ekranima na dodir je sve što će vam trebati
Na mobitelu ćete možda morati zakrenuti mobitel 

Napomena prije nego uđete u svijet igara uglavnom se pojavljuju oglasi ili reklame koju postavlja autor igre i na te oglase ne mogu utjecati, na vama je da sačekate da prođu određene sekunde prije početka igre ili kliknite ako vam ponudi Skip Add kliknite na njega, možete instalirati neki addblocker koji će blokirati takve reklame, ali neke igre s uključenim add blockerom nećete moći pokrenuti

Odgovori

Contact Us