WINGS RUSH FORCES

OPIS IGRE

Pridružite se ptičici da spasite svijet u ovom trećem dijelu avanture trčanja velikom brzinom. Ali što je s divljim životinjama, napadačkim robotima i otrovnim vodama? U zabavi uvijek ima mana, zar ne? U ovoj uzbudljivoj igri vještina, vaš cilj je preživjeti, ali ništa drugo! Snašli smo se s trčanjem, bez brige. Naš lik počinje automatski trčati kada pokrenete igru. Ono što trebate učiniti je kliknuti mišem ili dodirnuti ekran kako bi ovaj plavi prijatelj skočio i izbjegao prepreke. Ne zaboravimo na prstenje!
Cilj igre je dovesti lika do cilja na svakoj razini izbjegavajući umiranje s više opasnih objekata i neprijatelja koji će vas pokušati spriječiti da dođete do cilja. Značajke: Retro arkadna avantura. Igra razina i preživljavanja. Trčanje i platformska igra temeljena na zvuku.

VIDEO TUTORIJAL ZA IGRU

Platforma za igru: Sve platforme (računalo, ekrani na dodir…)

KAKO IGRATI:

Kontrole računala:
WASD ili strelice za kretanje
Kontrole ekranima na dodir:
Dodirnite gumbe u igrici.
Na mobitelu ćete možda morati zakrenuti mobitel 

Napomena prije nego uđete u svijet igara uglavnom se pojavljuju oglasi ili reklame koju postavlja autor igre i na te oglase ne mogu utjecati, na vama je da sačekate da prođu određene sekunde prije početka igre ili kliknite ako vam ponudi Skip Add kliknite na njega, možete instalirati neki addblocker koji će blokirati takve reklame, ali neke igre s uključenim add blockerom nećete moći pokrenuti

Odgovori

Contact Us