VATROGASNA VOZILA RAZLIKE – Fire Trucks Differences

OPIS IGRE

Ovo je puzzle igra u kojoj trebate pronaći razlike između dvije slike, koje na prvi pogled izgledaju isto, ali postoji razlika između njih. Slika prikazuje vatrogasna vozila i na svakoj slici postoji sedam razlika. Pronađite ih sve za određeno vrijeme da osvojite razinu i prijeđete na sljedeću. Možete igrati ovu igru ​​u 10 razina. Dodirnite lijevu ili desnu sliku na mjestu gdje mislite da postoje neke razlike.

VIDEO TUTORIJAL ZA IGRU

Platforma za igru: Sve platforme (računalo, ekrani na dodir…) Preporuka zbog jaako sitnih detalja koje treba uočiti poželjni su ekrani s većim ekranom (osim PC ili laptopa npr tablet, TV BOX, SMART TV i sl)

KAKO IGRATI:

Miš ili prst na ekranima na dodir je sve što će vam trebati
Na mobitelu ćete možda morati zakrenuti mobitel 

Napomena prije nego uđete u svijet igara uglavnom se pojavljuju oglasi ili reklame koju postavlja autor igre i na te oglase ne mogu utjecati, na vama je da sačekate da prođu određene sekunde prije početka igre ili kliknite ako vam ponudi Skip Add kliknite na njega, možete instalirati neki addblocker koji će blokirati takve reklame, ali neke igre s uključenim add blockerom nećete moći pokrenuti

Odgovori

Contact Us