TROPSKO SPAJANJE – TROPICAL MERGE

OPIS IGRE

Pripremite se za obiteljsku farmersku avanturu punu misterija i izvanrednih likova. Pomozite mještanima da spase svoj rajski zaljev dok obnavljate otok i uzgajate svoju tropsku farmu. Idite na ekspedicije da istražite druge otoke i riješite još više zagonetki. Ne propustite priliku izgraditi savršenu tropsku farmu!
Prekrasna grafika i zapanjujući krajolici; – Tone objekata za spajanje i kombiniranje; – Dnevni izazovi i sjajne nagrade; – Deseci zgrada koje treba napraviti i resursa za rast; – Robna burza po najpovoljnijim tečajevima za vašu bogatu žetvu; – Puno misija i priča koje ne smijete propustiti! Ove i mnoge druge značajke čine Tropical Merge apsolutnim klondajkom avantura i zabavnog iskustva u zaljevu! Počnite sada uživati ​​u ovoj besplatnoj pustolovnoj igri i izvucite maksimum iz svog tropskog bijega!

VIDEO TUTORIJAL ZA IGRU

Platforma za igru: Sve platforme (računalo, ekrani na dodir…)

KAKO IGRATI:

Miš ili prst na ekranima na dodir je sve što će vam trebati
Spajajte objekte kako biste stvorili nove i obnovili otok!
Na mobitelu ćete možda morati zakrenuti mobitel 

Napomena prije nego uđete u svijet igara uglavnom se pojavljuju oglasi ili reklame koju postavlja autor igre i na te oglase ne mogu utjecati, na vama je da sačekate da prođu određene sekunde prije početka igre ili kliknite ako vam ponudi Skip Add kliknite na njega, možete instalirati neki addblocker koji će blokirati takve reklame, ali neke igre s uključenim add blockerom nećete moći pokrenuti

Contact Us