TOWER BLOXX MOCHI


OPIS IGRE

Uovoj igri gradite zgradu, što preciznije postavljate blokove koji predstavljaju katove zgrade to će više  stanara  popunjavati istu zgradu.
Igra se sastoji od dva načina.
Quick game gdje nastojite vašim vještinama sazidati što višu zgradu, odnosno što više blokova, a da  se zgrada ne sruši. Što ste manje precizni sa postavljanjem blokova zgrada je sve nestabilnija i sve ju  je teže graditi.
Build city I ovdje kao i u quick game gradite od blokova zgrade. Gradite zgrade u nekoliko veličina. U manjim zgradama manje stanara u većim zgradama više stanara.
Razmjestite zgrade n određenim rasporedom da bi ste izgradili grad sa što više stanovnika
Dok igrate dobivat ćete sve instrukcije kako igrati igru

KAKO IGRATI:

Miš ili prst na ekranima na dodir je sve što će vam trebati

Na ovoj stranici moguće je igranje flash igrica. Neke igre će se moći igrati i na mobilnim uređajima No flash igrice nisu optimizirane za mobilne uređaje, te vam toplo preporučam da ih igrate na računalima ili laptopima

Napomena prije nego uđete u svijet igara uglavnom se pojavljuju oglasi ili reklame koju postavlja autor igre i na te oglase ne mogu utjecati, na vama je da sačekate da prođu određene sekunde prije početka igre ili kliknite ako vam ponudi Skip Add kliknite na njega, možete instalirati neki addblocker koji će blokirati takve reklame, ali neke igre s uključenim add blockerom nećete moći pokrenuti

Contact Us