TERRITORY WAR

OPIS IGRE

Territory War je zabavna i uzbudljiva potezna strateška igra u kojoj kontrolirate odred vojnika. Možete igrati u tri različita načina igre – kampanja, izazovi i prilagođena bitka. Prije nego što se počnete boriti, možete odabrati ime svakog člana vašeg tima i ime vašeg tima!

Tijekom svake bitke morate kontrolirati svakog člana svog tima zasebno i premjestiti ih na poziciju. Nakon što ih premjestite, možete birati između niza različitih oružja. Odaberite svoje oružje, a zatim ciljajte i pucajte! Pokušajte ubiti protivničku momčad i izbjeći štetu. Pazite na prijateljsku vatru jer vaši vlastiti meci i eksplozije mogu ubiti vaše igrače! Možete li pobijediti u teritorijalnom ratu?

KAKO IGRATI:

  • Strelica lijevo i desno za pomicanje
  • Razmaknica za skok
  • 1234 koristiti akciju

Napomena prije nego uđete u svijet igara uglavnom se pojavljuju oglasi ili reklame koju postavlja autor igre i na te oglase ne mogu utjecati, na vama je da sačekate da prođu određene sekunde prije početka igre ili kliknite ako vam ponudi Skip Add kliknite na njega, možete instalirati neki addblocker koji će blokirati takve reklame, ali neke igre s uključenim add blockerom nećete moći pokrenuti

Odgovori

Contact Us