SVJETSKA TURNEJA STOLNOG TENISA – TABLE TENNIS WORLD TOUR

OPIS IGRE

SVJETSKA TURNEJA STOLNOG TENISA je briljantna sportska igra u kojoj možete isprobati svoje stolnoteniske vještine protiv niza  protivnika. Možete odabrati za koju naciju igrate i onda se početi natjecati u globalnom natjecanju! Za upravljanje stolnoteniskom palicom jednostavno pomičete miš – miš oponaša pokret vaše ruke tako da možete kontrolirati brzinu i okretanje svojih udaraca s velikom točnošću.

Svaka igra je prva do 11 poena, stoga se pobrinite da se svako nadigravanje računa i da zadržite pritisak na protivnika. Pažljivo isprobajte svoje udarce i upotrijebite različite udarce kako biste uhvatili protivnika nespremnog. Grafika je cool, a igra je fluidna i realistična. Možete li se natjecati diljem svijeta i pobijediti svoje protivnike na svjetskoj turneji?

Platforma za igru: Sve platforme (računalo, ekrani na dodir…) Preporuka ekrani s većim ekranom

KAKO IGRATI:

Miš ili prst na ekranima na dodir je sve što će vam trebati

Napomena prije nego uđete u svijet igara uglavnom se pojavljuju oglasi ili reklame koju postavlja autor igre i na te oglase ne mogu utjecati, na vama je da sačekate da prođu određene sekunde prije početka igre ili kliknite ako vam ponudi Skip Add kliknite na njega, možete instalirati neki addblocker koji će blokirati takve reklame, ali neke igre s uključenim add blockerom nećete moći pokrenuti

Contact Us