SUMNJIVA SMRT SKRVALICA – SUSPICIOUS DEATH HIDDEN

OPIS IGRE

Stvari nisu uvijek onakve kakve smo prvi put primijetili, posebno kada se odlučuje o uzroku smrti.
Policajac Kevin pronađen je mrtav u vlastitoj kući, a njegova smrt je klasificirana kao “smrt prirodnom smrću”. Većina ispitanih kolega, prijatelja i članova obitelji, kazali su policiji da je Kevin savršeno zdrava osoba bez znakova bilo kakve bolesti. Očito je zašto je smrt policajca Kevina šokirala sve.
Detektivi Timothy i Sharon, zajedno sa svojim timom, stigli su u kuću preminulog policajca. Kao i svi drugi, sumnjaju da je ovaj slučaj loše vođen i da je uzrok smrti pogrešan. Vrijeme je da navučemo rukavice i počnemo istraživati. Moramo pronaći dokaze koji će nas dovesti do istine iza tajanstvene smrti policajca Kevina.

Platforma za igru: Sve platforme (računalo, ekrani na dodir…)

KAKO IGRATI:

Miš ili prst na ekranima na dodir je sve što će vam trebati

Napomena prije nego uđete u svijet igara uglavnom se pojavljuju oglasi ili reklame koju postavlja autor igre i na te oglase ne mogu utjecati, na vama je da sačekate da prođu određene sekunde prije početka igre ili kliknite ako vam ponudi Skip Add kliknite na njega, možete instalirati neki addblocker koji će blokirati takve reklame, ali neke igre s uključenim add blockerom nećete moći pokrenuti

Contact Us