STICKMAN STRIJELAC RATNIK – STICKMAN ARCHER WARRIOR

OPIS IGRE

Strijelci su zauzeli svoja mjesta! Uzbudljiva borba počinje sa Stickman Archer Warriors. Mnogi neprijatelji čekaju vas na stepenicama sa strijelama u rukama. Usredotočite se na metu i pogodite. Morate pogoditi kako treba, nemojte promašiti! Postoje 4 različite posebne moći u igri. Kada se suočite s protivnikom, ispitajte ga i odaberite jednu od ovih moći. Kako napredujete kroz poglavlja, možete kupiti nove strijele zlatom koje zaradite. Zabavi se!

VIDEO TUTORIJAL ZA IGRU

Platforma za igru: Sve platforme (računalo, ekrani na dodir…) Preporuka zbog grafičkih detalja uređaji zahtjevnije konfiguracije (osim PC ili laptopa npr tablet, TV BOX, SMART TV i sl)

KAKO IGRATI:

Miš ili prst na ekranima na dodir je sve što će vam trebati
Na mobitelu ćete možda morati zakrenuti mobitel 

Napomena prije nego uđete u svijet igara uglavnom se pojavljuju oglasi ili reklame koju postavlja autor igre i na te oglase ne mogu utjecati, na vama je da sačekate da prođu određene sekunde prije početka igre ili kliknite ako vam ponudi Skip Add kliknite na njega, možete instalirati neki addblocker koji će blokirati takve reklame, ali neke igre s uključenim add blockerom nećete moći pokrenuti

Odgovori

Contact Us