SRCA VIP IGRA – HEARTS VIP GAME

OPIS IGRE

Srca ili Hearts je kartaška igra za četiri igrača. Na početku svakog kruga šalješ tri karte drugom igraču. Uglavnom su to štihovi ili velike karte, ali postoje i mnoge druge taktike u ovoj igri.

Nakon toga igra počinje. Svi igrači idu redom i igraju jednu kartu, po mogućnosti istu kao prethodni igrač. Ako imaš srce dobijaš kazneni bod, a ako imaš damu pik dobijaš 13 kaznenih bodova.Sve ostale karte vrijede nula poena.

Skupi što manje kaznenih bodova moguće ili ”ciljaj ka mjesecu”, što je posebno pravilo ako uspiješ dobiti sve kaznene bodove. To znači da ti dobijaš nula poena dok ostali igrači svi dobijaju po 26 kaznenih poena. Ova taktika je veoma teška i nije za početnike jer ćeš završiti sa svim kaznenim poenima ukoliko promašiš jednu jedinu kartu.

Platforma za igru: Sve platforme (računalo, ekrani na dodir…)

KAKO IGRATI:

M ili prst na ekranima na dodir

No da bi igrali multiplayer VIP igru s igračima iz cijelog svijeta morate se registrirati na jedan od ponuđenih načina, najjednostavniji je da se registrirate facebook profilom koji koristi većina igrača.
No ako ne želite igrati s igračima iz cijelog svijeta Ili nemate dovoljno novca za novu igru (minimalno 700$)   možete kreirati sobu sa svojim prijateljima i igrati s njima ili naći neku slobodnu sobu s igračima iz cijelog svijeta
VAŽNO:

Bonus u igri

Virtualni novac (žeton) ako i izgubite a ne želite kupiti žetone to ne znači da je za vas gotovo igranje s online igračima. Svaki dan vas VIP igra nagrađuje s određenim količinom novčića.
Vaše je samo da svaki dan otvorite ovu igru i klikom na ikonu paketa u podnožju igre i skupite novčiće predviđene za taj dan.
I ne samo to pozivom vaših prijatelja za bilo koju VIP igru dobijate bonus nagradne novčiće (slika)

Igre iz kategorije VIP pamti vaš profil u svim VIP igrama, virtualni novac zarađen U VIP igrama zajednički je za sve VIP igre

 

VIDEO TUTORIJALI ZA VIP IGRU

Napomena prije nego uđete u svijet igara uglavnom se pojavljuju oglasi ili reklame koju postavlja autor igre i na te oglase ne mogu utjecati, na vama je da sačekate da prođu određene sekunde prije početka igre ili kliknite ako vam ponudi Skip Add kliknite na njega, možete instalirati neki addblocker koji će blokirati takve reklame, ali neke igre s uključenim add blockerom nećete moći pokrenuti

Contact Us