SPYRO 3: GODINA ZMAJA

OPIS IGRE

Zmaj koji riga vatru se vratio! Kao treći dio platformske serije, Spyro: Godina Zmaja uključuje nove likove sa slobodnim lutajućim elementima 3D avanture koji se protežu u golemim fantastičnim svjetovima. Uključeno je više od 30 razina sa skrivenim mini igrama skateboardinga, oštrog pucanja i boksa za dodatnu mjeru.

Međutim, istraživanje pojedinačnih svjetova neće biti šetnja parkom – zla čarobnica osuđena na Zaboravljene svjetove osmislila je zlokobni plan raširenog terora. U zoru cijenjenog festivala, podla vještica će osloboditi svoju moć i sluge na planetu. U savršenom svijetu, Godina Zmajeva je radosno vrijeme kada se zmajeva jaja dostavljaju ljubaznošću ljubaznih vila i stvorenja koja dišu vatru dok ne izađe sunce.

Umjesto slavlja, zmajevima su usadile misli straha i panike: primajući pomoć od zlokobne Biance i njezine vojske prijatelja Rhynoc, čarobnica je ukrala 150 zmajevih jaja i proširila ih po četiri Zaboravljena svijeta. Iako stvari izgledaju mračno, zmajevi održavaju nadu živom. Angažujući usluge Bentlyja Yetija, klokana po imenu Sheila, narednika Byrda i mudrog pavijana agenta 9, Spyro je odlučan osujetiti planove zla i ponovno spasiti stvar!

KAKO IGRATI:
Slika 1

Slika 2

 

Kao na slici 1 kliknuti na ikonu Jojstika i podesiti komande Slika 2 kako vama odgovara, želite li igrati s joystickom ili tipkovnicom, na ekranima s dodirom virtualni joystic

Naravno igru možete igrati i s Joystikom

Prije toga trebate ubaciti žetone za koliko igrača a to odabirete tipkom koju ste odabrali za select.

Napomena prije nego uđete u svijet igara uglavnom se pojavljuju oglasi ili reklame koju postavlja autor igre i na te oglase ne mogu utjecati, na vama je da sačekate da prođu određene sekunde prije početka igre ili kliknite ako vam ponudi Skip Add kliknite na njega, možete instalirati neki addblocker koji će blokirati takve reklame, ali neke igre s uključenim add blockerom nećete moći pokrenuti

Odgovori

Contact Us