SPRINT CLUB NITRO

OPIS IGRE

Sprint Club Nitro je zabavna 3D trkaća igra. Preuzimate kontrolu nad automobilom Formule 1 i natječete se u utrkama protiv 19 drugih vozača. Ova igra ima briljantnu 3D grafiku, nekoliko fantastičnih vozila za odabir i niz različitih izazovnih staza. Na početku svake utrke zapravo startate na posljednjoj poziciji sa startne linije, ali ako riskirate i vozite kao profesionalac, lako se možete probiti do 1. pozicije.

Tijekom utrke možete koristiti Nitro pojačanje koje vam omogućuje da ubrzate dalje od svojih protivnika. Na kraju svake utrke zarađujete novac na temelju svoje završne pozicije – možete upotrijebiti taj novac za kupnju nadogradnje za svoje vozilo kako biste povećali njegovu snagu i upravljivost. Sprint Club Nitro može se igrati i na preglednicima i na mobilnim uređajima pa krenite na stazu već danas i počnite se utrkivati!

Platforma za igru: Sve platforme (računalo, ekrani na dodir…)

KAKO IGRATI:

Strelica lijevo i desno za kontrolu automobila

Napomena prije nego uđete u svijet igara uglavnom se pojavljuju oglasi ili reklame koju postavlja autor igre i na te oglase ne mogu utjecati, na vama je da sačekate da prođu određene sekunde prije početka igre ili kliknite ako vam ponudi Skip Add kliknite na njega, možete instalirati neki addblocker koji će blokirati takve reklame, ali neke igre s uključenim add blockerom nećete moći pokrenuti

Contact Us