SNOWBALL DESTROYER

OPIS IGRE

Snowball Destroyer je cool Božićna igra koju će obožavati ljubitelji bacanja gruda snijega! Igrate kao otmjeni tip u kostimu Djeda Božičnjaka koji baca grude snijega prema snježnom gradu. Moraš baciti snježnu grudvu tako jako da odleti što dalje! Ali igra tu ne završava. Čim gruda snijega padne na tlo, počinjete je kontrolirati. Okrenite se, povećajte veličinu grudve snijega, izbjegavajte tlo i prepreke. Morate biti vrlo spretni i sretni kako biste osvojili najveći mogući broj bodova. Jeste li spremni dokazati svima da su vaša strategija i putanja najučinkovitiji? Spremni postati lider u osvojenim bodovima! Onda slobodno uđite u igru!

VIDEO TUTORIJAL ZA IGRU

Platforma za igru: Sve platforme (računalo, ekrani na dodir…)

KAKO IGRATI:

Miš ili prst na ekranima na dodir je sve što će vam trebati. Kada Djed B ožičnjak cilja grudom snijega, iznad njega se pojavljuje skala boja. Crveno je slabo bacanje, zeleno je jako. Kada strelica u pokretu preleti preko zelene boje – kliknite na ekran ili lijevu tipku miša.
Na mobitelu ćete možda morati zakrenuti mobitel 

Napomena prije nego uđete u svijet igara uglavnom se pojavljuju oglasi ili reklame koju postavlja autor igre i na te oglase ne mogu utjecati, na vama je da sačekate da prođu određene sekunde prije početka igre ili kliknite ako vam ponudi Skip Add kliknite na njega, možete instalirati neki addblocker koji će blokirati takve reklame, ali neke igre s uključenim add blockerom nećete moći pokrenuti

Odgovori

Contact Us