SLAGALICA OD DRVENIH BLOKOVA – WOOD BLOCK PUZZLE

OPIS IGRE

Klasična slagalica s drvenim blokovima svih vremena sa svim značajkama koje nudi odlična slagalica s blokovima. Što više drvenih blokova zdrobite, to ćete dobiti više bodova. Lako je započeti, ali potrebno je pametno razmišljanje i strategija da biste postali majstor! Koliko bodova možete postići?

VIDEO TUTORIJAL ZA IGRU

Platforma za igru: Sve platforme (računalo, ekrani na dodir…)

KAKO IGRATI:

Miš ili prst na ekranima na dodir je sve što će vam trebati
♦Na mobitelu ćete možda morati zakrenuti mobitel 

Postavite različite drvene blokove na ploču za igru ​​kako biste ispunili vodoravne ili okomite linije kako bi nestali. Ako više nema mjesta za postavljanje drvenih blokova, igra je gotova! Koristite pametnu strategiju i pametno razmišljanje i predvidite svoj sljedeći potez kako ne biste gubili dragocjeni prostor na ploči za igru. Ako naiđete na probleme, možete odlučiti uložiti neke od svojih kovanica u moćne pojačivače koji, na primjer, čiste područje po vašem izboru.

Napomena prije nego uđete u svijet igara uglavnom se pojavljuju oglasi ili reklame koju postavlja autor igre i na te oglase ne mogu utjecati, na vama je da sačekate da prođu određene sekunde prije početka igre ili kliknite ako vam ponudi Skip Add kliknite na njega, možete instalirati neki addblocker koji će blokirati takve reklame, ali neke igre s uključenim add blockerom nećete moći pokrenuti

Contact Us