SKATEBOARD IZAZOV – SKATEBOARD CHALLENGE

OPIS IGRE

SKATEBOARD IZAZOV jje zabavna igra okomitog skateboardinga u kojoj morate kontrolirati skateboardera kako biste ispunili različite izazove. Skakanje dok se kližete na skejtbordu mnogo je teže nego što mislite, ali ove besplatne online igre čine da izgleda jednostavno. Morat ćete skakati kako biste skupljali novčiće i druge predmete te izbjegavali prepreke dok ne dođete do kraja svake razine.
Napravite najcool ollies, zatim izvedite trik s hvatanjem zraka na svojoj dasci, napravite nosegrind na motki i završite svoju kombinaciju ubojitim preokretom. Ne zaboravite prikupiti sva slova SKATE i COMBO da završite svaku razinu. Otključajte nove likove i pokušajte završiti sve faze kako biste dokazali da ste pravi skejter. Zabavite se igrajući Skateboard Challenge, besplatnu online igru ​​na Silvergames.com!

VIDEO TUTORIJAL ZA IGRU

Platforma za igru: Računalo ili laptop poželjno je da je malo bolja konfiguracija odnosno grafika

KAKO IGRATI:

Kontrole:
Space / Razmaknica
= skok
ZXC = trikovi
Strelice = klizanje

Napomena prije nego uđete u svijet igara uglavnom se pojavljuju oglasi ili reklame koju postavlja autor igre i na te oglase ne mogu utjecati, na vama je da sačekate da prođu određene sekunde prije početka igre ili kliknite ako vam ponudi Skip Add kliknite na njega, možete instalirati neki addblocker koji će blokirati takve reklame, ali neke igre s uključenim add blockerom nećete moći pokrenuti

Odgovori

Contact Us