SITNO BLAGO – TINY TREASURES

OPIS IGRE

Rad u vrtiću je svakako veliko zadovoljstvo! Ne postoji ništa poput provođenja dana s tim divnim mladim osobama koje ponekad znaju reći stvari koje su čak i pametnije od onoga što pričaju odrasli. Da, ponekad znaju biti zločesti i osim igre s njima, ovaj rad traži da ih naučite osnovnim životnim vještinama, što je također vrlo lijepo i humano.
Sarah je jedna od odgojiteljica koje rade u vrtiću. Njezine svakodnevne obveze vezane su uz djecu koja svakodnevno posjećuju vrtić. Voli svaki dio svog posla, ali najviše od svega voli usrećiti tu djecu. Voli vidjeti njihova sretna lica kad ujutro dođu u vrtić, pa sada traži njihove omiljene igračke za igru. To ona radi svako jutro pa kad dođu ujutro, jako su sretni.
Pogledajmo kako Sarah svakodnevno radi svoj posao, naučimo neke od njezinih metoda podučavanja, ali i pomozimo joj pronaći igračke kako bi ih mogla dati svojoj djeci u vrtić. Pretražujte različite stavke na ekranu pomoću zadanih imena i opisa predmeta.
Ako vam zapne s nekim predmetom klikom na HINT dobit ćete malu pomoć, no vi ste sveznalice i imate oštro oko i vjerujem da vam HINT neće biti potreban

Platforma za igru: Sve platforme (računalo, ekrani na dodir…) Preporuka zbog jaako sitnih detalja koje treba uočiti poželjni su ekrani s većim ekranom (osim PC ili laptopa npr tablet, TV BOX, SMART TV i sl)

KAKO IGRATI:

Miš ili prst na ekranima na dodir je sve što će vam trebati
Na mobitelu ćete možda morati zakrenuti mobitel 

Napomena prije nego uđete u svijet igara uglavnom se pojavljuju oglasi ili reklame koju postavlja autor igre i na te oglase ne mogu utjecati, na vama je da sačekate da prođu određene sekunde prije početka igre ili kliknite ako vam ponudi Skip Add kliknite na njega, možete instalirati neki addblocker koji će blokirati takve reklame, ali neke igre s uključenim add blockerom nećete moći pokrenuti

Odgovori

Contact Us