SIMULATOR VLAKA ZA VUČU TRAKTORA – CHAINED TRACTOR TOWING TRAIN SIMULATOR

OPIS IGRE

Zakačite svoj traktor za Train Engine i povucite ga. Vuci kao profesionalac koji vuče putnički vlak sa svojim traktorom niz prugu željezničke pruge. Povucite putnički vlak za udaljenost, povucite sanjke za točnost ili suprotstavite snagu snazi ​​u svom tegljaču tegljača.
Zapanjujuća 3D HD grafika. Realno planinsko okruženje s vizualnim prikazima koji oduzimaju dah. Offroad planinski tereni. Više izazovnih razina. Ograničeno vrijeme za dovršetak razine. Realistično iskustvo poljoprivredne proizvodnje lančanog vlaka traktora. Više kutova kamere. Realni zvučni efekti. Simulacija fizike u stvarnom vremenu.

VIDEO TUTORIJAL ZA IGRU

Platforma za igru: Računalo ili laptop poželjno je da je malo bolja konfiguracija odnosno grafika

KAKO IGRATI:

Upravaljajte traktorom tipkama strelice kretanje
SPACE kočnica
Na mobitelu ćete možda morati zakrenuti mobitel 

Napomena prije nego uđete u svijet igara uglavnom se pojavljuju oglasi ili reklame koju postavlja autor igre i na te oglase ne mogu utjecati, na vama je da sačekate da prođu određene sekunde prije početka igre ili kliknite ako vam ponudi Skip Add kliknite na njega, možete instalirati neki addblocker koji će blokirati takve reklame, ali neke igre s uključenim add blockerom nećete moći pokrenuti

Odgovori

Contact Us