PROBLEMI SA ŠIBICAMA – PROBLEMS WITH MATCHES

OPIS IGRE

Rješavajte jednostavne matematičke zagonetke sa šibicama pomičući štapiće dok ne pronađete rješenje zagonetke i ispravite jednadžbu šibica. Naša kutija šibica puna je 25 razina matematičkih slagalica i 25 razina geometrijskih slagalica.

Igra počinje problemima koje je lako riješiti i povećava težinu kako napredujete između brojnih faza s kojima se suočavaju.

Igra izaziva mentalne sposobnosti mašte u rješavanju jednostavnih aritmetičkih problema. Nije lako pokupiti palice i proći visoke razine.

Okruženje igre je trodimenzionalno s fizičkim efektima i simulacijom gorućih šibica i efekata vatre.

Platforma za igru: Sve platforme (računalo, ekrani na dodir…) Preporuka zbog jaako sitnih detalja koje treba uočiti poželjni su ekrani s većim ekranom (osim PC ili laptopa npr tablet, TV BOX, SMART TV i sl)

KAKO IGRATI:

Miš ili prst na ekranima na dodir je sve što će vam trebati
Na mobitelu ćete možda morati zakrenuti mobitel 

Napomena prije nego uđete u svijet igara uglavnom se pojavljuju oglasi ili reklame koju postavlja autor igre i na te oglase ne mogu utjecati, na vama je da sačekate da prođu određene sekunde prije početka igre ili kliknite ako vam ponudi Skip Add kliknite na njega, možete instalirati neki addblocker koji će blokirati takve reklame, ali neke igre s uključenim add blockerom nećete moći pokrenuti

Odgovori

Contact Us