PONOĆNA STRADANJA – MIDNIGHT HAUNTINGS

OPIS IGRE

Anna živi u kući u kojoj se već mjesec dana događaju čudne stvari. Radi se o čudnim zvukovima koji se čuju u kući, a Anna nema pojma odakle ti zvukovi dolaze, ali vjeruje da su zvukovi od duhova. Ne, nije imala izravan susret s duhovima, ali nekako je dovedena do toga da misli. Zbunjena Anna zove paranormalnog detektiva Georgea da istraži kuću kako bi otkrio što uzrokuje zvukove i odakle dolaze.
George stiže na Anneino imanje. Iako je stručnjak za paranormalno, George mora biti vrlo oprezan dok istražuje posjed. Ovo imanje koje se donedavno činilo mirnim i bezopasnim krije mračne tajne za koje nitko ne zna osim duhova koji ga nastanjuju.
Pomozimo Georgeu i Anni da saznaju što se događa na Anninom imanju i pronađi način da se riješe ovih duhova. Anna se želi osjećati ugodno u svom domu, a da se ne osjeća ugroženo od nekih nepozvanih gostiju koji postaju domaćini ove nekretnine.
U ovoj igri ima baš svega i Skrivalice, i igre Razlike,…mach3….i puuuno još toga, zatim poželjno je i poznavanje Engleskog jezika (ako ne poznajete tu je uvijek google translate) jer u nekim djelovima igre tražimo predmete napisane slovima:
Ugodna zabava

Platforma za igru: Sve platforme (računalo, ekrani na dodir…) Preporuka zbog jaako sitnih detalja koje treba uočiti poželjni su ekrani s većim ekranom (osim PC ili laptopa npr tablet, TV BOX, SMART TV i sl)

KAKO IGRATI:

Miš ili prst na ekranima na dodir je sve što će vam trebati
Na mobitelu ćete možda morati zakrenuti mobitel 

Napomena prije nego uđete u svijet igara uglavnom se pojavljuju oglasi ili reklame koju postavlja autor igre i na te oglase ne mogu utjecati, na vama je da sačekate da prođu određene sekunde prije početka igre ili kliknite ako vam ponudi Skip Add kliknite na njega, možete instalirati neki addblocker koji će blokirati takve reklame, ali neke igre s uključenim add blockerom nećete moći pokrenuti

Odgovori

Contact Us