OČISTITE SVOJ DOM SKRIVALICA – DECLUTTER YOUR HOME HIDDEN

OPIS IGRE

Održavanje doma čistim vrlo je važna stvar. Čovjek ne smije biti hipohondar i trčati za bacilima, ali higijena uvijek treba biti na visokoj razini. Ipak, postoje situacije u životu kada jednostavno nije moguće sve održati u savršenom redu. To je poanta kada imate malu djecu koja se uvijek vole igrati nečim novim, uvijek vole nešto grickati po kući i tako dalje. Donna je baka koja već ima troje unučadi. Ona je tip osobe koja je uvijek imala savršen red i higijenu u svom domu. No, to je jako teško dobiti i održati ako u domu imate troje djece pa ona voli pronaći pravo rješenje kako da taj red bude stalno održavan.

Tražeći rješenje za nastalu situaciju, Donna je shvatila da u njezinu domu ima toliko nepotrebnih predmeta, puno više nego što joj treba. Zato za djecu nema dovoljno mjesta. Donna odluči počistiti kuću i iz nje izbaciti sve nepotrebne predmete.

Čini se da toliko posla čeka da se obavi, pa traži pomoć svoje kćeri Hellen i prve susjede Laure. Svi su tu i krenut će s čišćenjem čim prije. No, postoji još jedan razlog više zašto Donna voli tako detaljno čistiti kuću. Čisteći kuću nada se da će pronaći neke predmete koje je davno izgubila.

Platforma za igru: Sve platforme (računalo, ekrani na dodir…)

KAKO IGRATI:

Miš ili prst na ekranima na dodir je sve što će vam trebati
Na mobitelu ćete možda morati zakrenuti mobitel 

Napomena prije nego uđete u svijet igara uglavnom se pojavljuju oglasi ili reklame koju postavlja autor igre i na te oglase ne mogu utjecati, na vama je da sačekate da prođu određene sekunde prije početka igre ili kliknite ako vam ponudi Skip Add kliknite na njega, možete instalirati neki addblocker koji će blokirati takve reklame, ali neke igre s uključenim add blockerom nećete moći pokrenuti

Odgovori

Contact Us