OBITELJSKA FARMA – FAMILY FARM

OPIS IGRE

Dobrodošli na Obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo! Razvijte svoju farmu sadnjom i uzgojem usjeva. Prije svega, morate imati dostupno zemljište za sadnju. Kupite ga svojim novcem. Zatim otvorite trgovinu da kupite sjeme i posadite ga na parcelu. Okupite dobit nakon završetka vremena proizvodnje. Možete prodati usjev da posadite drugi. Također možete nadograditi usjeve kako biste povećali njihovu produktivnost. Uživajte u igri i postanimo pravi farmer!

Platforma za igru: Sve platforme (računalo, ekrani na dodir…)

KAKO IGRATI:

Miš ili prst na ekranima na dodir je sve što će vam trebati.
Kliknite gumb “lopata” i odaberite parcelu za kupnju.
Kliknite gumb “znak dolara” za prodaju usjeva.
Kliknite gumb “list” za nadogradnju produktivnosti. Kupite sjemenke i posebne artikle u trgovini. Kliknite usjeve nakon završetka proizvodnje za prikupljanje zlata.
Kliknite gumb “dar” da biste posjetili kolo sreće gdje se možete okretati i osvojiti nagrade.
Otvorite igru ​​svaki dan kako biste zaradili dnevnu nagradu (dodatni okret).
Na mobitelu ćete možda morati zakrenuti mobitel 

Napomena prije nego uđete u svijet igara uglavnom se pojavljuju oglasi ili reklame koju postavlja autor igre i na te oglase ne mogu utjecati, na vama je da sačekate da prođu određene sekunde prije početka igre ili kliknite ako vam ponudi Skip Add kliknite na njega, možete instalirati neki addblocker koji će blokirati takve reklame, ali neke igre s uključenim add blockerom nećete moći pokrenuti

Contact Us