NOĆ VJEŠTICA BOJANKA – HALLOWEN COLORING BOOK

OPIS IGRE

Ova igra se može igrati na svim uređajima. Prvo odaberete koju od osam prizora želite obojiti. Na dnu zaslona igre možete pronaći boje koje su vam stavljene na raspolaganje i jednostavno ćete kliknuti na boju koju želite, a za bojanje kliknite i držite ih pomičite mišem ili prstom kako god želite. Ispod stranice možete odabrati i gumicu ako vam je potrebna, a također birate kolika će biti točka kojom ćete bojati. Sada kada sve ovo znate, odmah počnite s igrom i ne osvrćite se ni na trenutak!

Platforma za igru: Sve platforme (računalo, ekrani na dodir…) Preporuka zbog jaako sitnih detalja koje treba uočiti poželjni su ekrani s većim ekranom (osim PC ili laptopa npr tablet, TV BOX, SMART TV i sl)

KAKO IGRATI:

Miš ili prst na ekranima na dodir je sve što će vam trebati
Na mobitelu ćete možda morati zakrenuti mobitel 

Napomena prije nego uđete u svijet igara uglavnom se pojavljuju oglasi ili reklame koju postavlja autor igre i na te oglase ne mogu utjecati, na vama je da sačekate da prođu određene sekunde prije početka igre ili kliknite ako vam ponudi Skip Add kliknite na njega, možete instalirati neki addblocker koji će blokirati takve reklame, ali neke igre s uključenim add blockerom nećete moći pokrenuti

Odgovori

Contact Us