NINJA LEGENDA – NINJA LEGEND

OPIS IGRE

Dobrodošli u svijet nindža. Pripremite se da postanete legenda u Ninja Legendi! Čarobni i mračni kontinent stickmena je vaš. Vi ovdje zapovijedate svime. Ali sada je tvoju zemlju napao neprijatelj! Možete li se sami boriti da spasite grad?
Kao zapovjednik cijelog grada, imate najbolje oružje pri ruci. Ono što trebate je iskoristiti ih na najbolji način da biste dobili bitku i spasili grad. U ovoj igri pucanja s tamnom grafikom, pokušajte se ne uplašiti svojih neprijatelja i samo nastavite ciljati na druge stickmen. Možete kliznuti prema gore, a zatim lijevo ili desno kako biste podesili svoj cilj svojim oružjem. Budite sigurni da se zaštitite štitom kada vaš neprijatelj cilja na vas! Možete birati između ručnog ili automatskog načina napada. Pazite na svoju životnu energiju, eliminirajte svoje neprijatelje i nadogradite se na nova poglavlja s boljim vještinama! Da vidimo hoćeš li stvarno postati legenda!

VIDEO TUTORIJAL ZA IGRU

Platforma za igru: Sve platforme (računalo, ekrani na dodir…)

KAKO IGRATI:

Miš ili prst na ekranima na dodir je sve što će vam trebati

klizati prema gore, a zatim lijevo ili desno kako biste podesili svoj cilj pomoću miša ili prsta. Klik na lijevu tipku miša ili uklonite prst da bacite oružje.

Na mobitelu ćete možda morati zakrenuti EKRAN

Napomena prije nego uđete u svijet igara uglavnom se pojavljuju oglasi ili reklame koju postavlja autor igre i na te oglase ne mogu utjecati, na vama je da sačekate da prođu određene sekunde prije početka igre ili kliknite ako vam ponudi Skip Add kliknite na njega, možete instalirati neki addblocker koji će blokirati takve reklame, ali neke igre s uključenim add blockerom nećete moći pokrenuti

Contact Us