NACRTAJ PARKING – DRAW PARKING

OPIS IGRE

Pripremite se za uzbudljivu igru ​​parkiranja. Prijeđite prstom da biste parkirali automobile i izbjegli sudar automobila. Parkirajte svoje automobile bez međusobnog sudara. Nevjerojatna puzzle igra s uzbudljivom igrom. Pronađite parkirno mjesto i parkirajte automobile. Iz svakog automobila morate nacrtati linije duž kojih automobil mora voziti do parkirališta. Automobili ne smiju dodirivati ​​zidove niti se međusobno križati. Također, ponekad će biti zgodno nacrtati zapise izvan ekrana.

VIDEO TUTORIJAL ZA IGRU

Platforma za igru: Sve platforme (računalo, ekrani na dodir…)

KAKO IGRATI:

Miš ili prst na ekranima na dodir je sve što će vam trebati. Kliknite ili dodirnite i povucite za crtanje putanje automobila.
Na mobitelu ćete možda morati zakrenuti mobitel 

Napomena prije nego uđete u svijet igara uglavnom se pojavljuju oglasi ili reklame koju postavlja autor igre i na te oglase ne mogu utjecati, na vama je da sačekate da prođu određene sekunde prije početka igre ili kliknite ako vam ponudi Skip Add kliknite na njega, možete instalirati neki addblocker koji će blokirati takve reklame, ali neke igre s uključenim add blockerom nećete moći pokrenuti

Odgovori

Contact Us