LOPTA SUPER HEROJA – SUPER HEROES BALL

OPIS IGRE

Zabavite se uz Super Heroes Ball ovu novu ekskluzivnu igru ​​s taptapking.com !!! Završite sve razine i povratite dragocjene dragulje beskonačnosti iz ruku strašnih tanosa koji će biti na oprezu !!! Uživajte u mnogim satima besplatnih igrica, započnite svoju avanturu s najmlađim herojem Spidermanom i usudite se izazvati strašnog thanosa i sve neprijatelje koje ćete sresti na svom putu.
Cilj igre je dovršiti svaku razinu i pokušati doći do portala za teleportaciju na drugu razinu, ali pazite da vas Thanos i svi zlikovci čekaju i neće vam dopustiti da tako lako napredujete !!! Ako vidite da ste u opasnosti, možete koristiti dragulje od kojih će vam svaki dati karakteristiku koja će vam pomoći da završite razine.

VIDEO TUTORIJAL ZA IGRU

Platforma za igru: Sve platforme (računalo, ekrani na dodir…)

KAKO IGRATI:

Koristite STRELICE na tipkovnici ili WASD za pomicanje i skakanje. Na mobilnim  uređajima koristite gumbe na zaslonu za pomicanje i skakanje.
Na mobitelu ćete možda morati zakrenuti mobitel 

Napomena prije nego uđete u svijet igara uglavnom se pojavljuju oglasi ili reklame koju postavlja autor igre i na te oglase ne mogu utjecati, na vama je da sačekate da prođu određene sekunde prije početka igre ili kliknite ako vam ponudi Skip Add kliknite na njega, možete instalirati neki addblocker koji će blokirati takve reklame, ali neke igre s uključenim add blockerom nećete moći pokrenuti

Contact Us