GRAD SKRIVENOG BLAGA – TOWN OF TREASURES HIDDEN

OPIS IGRE

Amanda i Kevin najviše od svega vole putovati. Do sada su obišli bezbroj zanimljivih destinacija i vidjeli mnoga mjesta diljem svijeta. Iako su bili na mnogim mjestima, redovito uspiju pronaći novu destinaciju za svoj sljedeći izazov.
Za svoje današnje putovanje Amanda i Kevin odabrali su mali europski grad. Ovaj grad se smatra mjestom koje krije mnoge ljepote, ali i mnoge vrijedne predmete. Ovaj put, to je bio izazov za naše avanturiste da započnu svoje putovanje. Jedva čekaju da krenu u šetnju gradom i krenu u istraživanje tajni koje skriva ovo prekrasno mjesto.
Pridružite se Amandi i Kevinu u njihovoj današnjoj avanturi i otkrijmo iz prve ruke što krije ovo slikovito mjesto. Europa je poznata po svojoj slikovitoj arhitekturi, a tu su i oni vrijedni predmeti, skriveni oko mjesta, tako da sada imamo motiv da počnemo istraživati ​​zajedno sa svojim likovima. A ako otkrijemo nešto zanimljivo o ovom gradu, možda baš ovaj grad postane naš izbor za sljedeće putovanje.
Ako vam zapne s nekim predmetom klikom na HINT dobit ćete malu pomoć, no vi ste sveznalice i imate oštro oko i vjerujem da vam HINT neće biti potreban

Platforma za igru: Sve platforme (računalo, ekrani na dodir…) Preporuka zbog jaako sitnih detalja koje treba uočiti poželjni su ekrani s većim ekranom (osim PC ili laptopa npr tablet, TV BOX, SMART TV i sl)

KAKO IGRATI:

Miš ili prst na ekranima na dodir je sve što će vam trebati
Na mobitelu ćete možda morati zakrenuti mobitel 

Napomena prije nego uđete u svijet igara uglavnom se pojavljuju oglasi ili reklame koju postavlja autor igre i na te oglase ne mogu utjecati, na vama je da sačekate da prođu određene sekunde prije početka igre ili kliknite ako vam ponudi Skip Add kliknite na njega, možete instalirati neki addblocker koji će blokirati takve reklame, ali neke igre s uključenim add blockerom nećete moći pokrenuti

Odgovori

Contact Us