FROGEE

OPIS IGRE

Froggee je zarazna igra skakanja. Tijekom ove igre kontrolirate slatku malu žabu koja samo želi skakati! Koristeći lijevu tipku miša, morate skočiti svoju žabu na različite platforme. Platforme su kružne i rotirajuće. Vrijeme je ključno i morate skočiti u pravom trenutku – ako skočite na krivu točku, vaša žaba će se srušiti!

Dok skačete s platforme na platformu, također možete skupljati zlatne zvijezde i loviti muhe. U određenim trenucima također možete skočiti u balon koji će vam dati poticaj. Konačno, nemojte zaboraviti izbjeći dosadne krokodile koji čekaju da vas zaskoče! Koliko daleko vaša žaba može skočiti? ZAigrajte Froggee i oborite svoj rekord!

Platforma za igru: Sve platforme (računalo, ekrani na dodir…)

KAKO IGRATI:

Miš ili prst na ekranima na dodir je sve što će vam trebati

Napomena prije nego uđete u svijet igara uglavnom se pojavljuju oglasi ili reklame koju postavlja autor igre i na te oglase ne mogu utjecati, na vama je da sačekate da prođu određene sekunde prije početka igre ili kliknite ako vam ponudi Skip Add kliknite na njega, možete instalirati neki addblocker koji će blokirati takve reklame, ali neke igre s uključenim add blockerom nećete moći pokrenuti

Contact Us