DRIVER 2 POVRATAK NA ULICE

OPIS IGRE

Driver 2 proširuje vozačevu 3D strukturu slobodnog kretanja, kao i dodaje sposobnost lika, Tannera , da izađe iz svog automobila kako bi istražio pješice i zapovijedao drugim vozilima. Misije priče igraju se odvojeno od “Take-a-Ride”, načina u kojem igrač može istraživati ​​gradove u svoje vrijeme.

Misije u igri općenito su orijentirane na vozila i uključuju praćenje svjedoka, nabijanje automobila i bijeg od gangstera ili policajaca. Prije gotovo svake misije prikazana je scena kako bi se unaprijedila priča, pa igra izgleda poput filma o jurnjavi automobila u holivudskom stilu.

Driver 2 uključuje četiri grada koji su značajno veći od originalne igre. Gradovi su Chicago i Havana (koji su odmah otvoreni za “Take-a-Ride”, način rada), Las Vegas (kome se može pristupiti samo nakon što se misije završe za prva dva grada) i Rio de Janeiro (dostupno samo nakon završetka misija u Las Vegasu)

Platforma za igru: Računalo, laptop

KAKO IGRATI:
Slika 1

Slika 2

 

Kao na slici 1 kliknuti na ikonu Jojstika i podesiti komande Slika 2 kako vama odgovara, želite li igrati s joystickom ili tipkovnicom, na ekranima s dodirom virtualni joystic

Naravno igru možete igrati i s Joystikom

Napomena prije nego uđete u svijet igara uglavnom se pojavljuju oglasi ili reklame koju postavlja autor igre i na te oglase ne mogu utjecati, na vama je da sačekate da prođu određene sekunde prije početka igre ili kliknite ako vam ponudi Skip Add kliknite na njega, možete instalirati neki addblocker koji će blokirati takve reklame, ali neke igre s uključenim add blockerom nećete moći pokrenuti

Odgovori

Contact Us