DOMINE VIP IGRA


OPIS IGRE

Domine se mogu igrati s 2 ili 4 igrača. Igra započinje tako što igrači promiješaju sve pločice licem prema dolje i podijele po 5 kad su 4 igrača. U igri za dva igrača svaki igrač dobiva 7 pločica. Početni igrač se bira slučajnim odabirom između njih i postavlja prvu pločicu licem prema gore za početak igre.
Svaki igrač mora postaviti pločicu tamo gdje se količina kockica na barem jednoj polovici podudara s brojem kockica na otvorenim krajevima lanca pločica. Ako ne mogu, tada pokupe još pločica dok ne dobiju onu koja može. Prvi igrač koji postavi sve svoje pločice osvaja i osvaja bodove na temelju broja bodova na preostalim pločicama protivnika.

Više o pravilima OVDJE

Platforma za igru: Sve platforme (računalo, ekrani na dodir…)

KAKO IGRATI:

Igra se mišom ili prstom s ekranima na dodir.

No da bi igrali multiplayer VIP igru s igračima iz cijelog svijeta morate se registrirati na jedan od ponuđenih načina, najjednostavniji je da se registrirate facebook profilom koji koristi većina igrača.
No ako ne želite igrati s igračima iz cijelog svijeta Ili nemate dovoljno novca za novu igru (minimalno 300$ –  je zapravo virtualni novac koje dobijete od same igre kad se registrirate za VIP igre, a onda taj virtualni novac nadopunjujete pobjedama ili bonusima i stim novcem igrate)  uvijek su na raspolaganju za vas su na raspolaganju Roboti koji su spremni u svako doba, a osim robota možete kreirati sobu sa svojim prijateljima i igrati s njima
VAŽNO:

Bonus u igri

Virtualni novac (žeton) ako i izgubite a ne želite kupiti žetone to ne znači da je za vas gotovo igranje s online igračima. Svaki dan vas VIP igra nagrađuje s određenim količinom novčića.
Vaše je samo da svaki dan otvorite ovu igru i klikom na ikonu paketa u podnožju igre i skupite novčiće predviđene za taj dan.
I ne samo to pozivom vaših prijatelja za bilo koju VIP igru dobijate bonus nagradne novčiće (slika)

Igre iz kategorije VIP pamti vaš profil u svim VIP igrama, virtualni novac zarađen U VIP igrama zajednički je za sve VIP igre

 

VIDEO TUTORIJALI ZA VIP IGRU

Napomena prije nego uđete u svijet igara uglavnom se pojavljuju oglasi ili reklame koju postavlja autor igre i na te oglase ne mogu utjecati, na vama je da sačekate da prođu određene sekunde prije početka igre ili kliknite ako vam ponudi Skip Add kliknite na njega, možete instalirati neki addblocker koji će blokirati takve reklame, ali neke igre s uključenim add blockerom nećete moći pokrenuti

Contact Us