DOKTOR ZA NOKTE – NAIL DOCTOR

OPIS IGRE

DOKTOR ZA NOKTE preporučuje se kao igra za operaciju noktiju s dvodimenzionalnom animacijom crtane igre. Uspijeva se previti ranu na stopalu pacijenta.
Naučit ćete čistiti, koristiti lijekove, stanjivati ​​i tako dalje. Nadam se da ćeš naučiti pomoći sam sebi kad upadneš u nevolju. u ovoj igrici imate razne pacijente s ozlijeđenim nožnim prstima pa postanite pravi liječnik liječite ih pravim kirurškim alatima.
5 ozlijeđenih stopala, više od 10 alata za korištenje, crtanje na zavoju.
Uživajte u DOKTORU ZA NOKTE!

VIDEO TUTORIJAL ZA IGRU

Platforma za igru: Sve platforme (računalo, ekrani na dodir…) Preporuka zbog jaako sitnih detalja koje treba uočiti poželjni su ekrani s većim ekranom (osim PC ili laptopa npr tablet, TV BOX, SMART TV i sl)

KAKO IGRATI:

Miš ili prst na ekranima na dodir je sve što će vam trebati
Na mobitelu ćete možda morati zakrenuti mobitel 

Napomena prije nego uđete u svijet igara uglavnom se pojavljuju oglasi ili reklame koju postavlja autor igre i na te oglase ne mogu utjecati, na vama je da sačekate da prođu određene sekunde prije početka igre ili kliknite ako vam ponudi Skip Add kliknite na njega, možete instalirati neki addblocker koji će blokirati takve reklame, ali neke igre s uključenim add blockerom nećete moći pokrenuti

Odgovori

Contact Us