ČOVJEČE NE LJUTI SE VIP IGRE – LUDO VIP GAME


OPIS IGRE

O igri čovječe ne ljuti se mislim da svi znamo i da smo je bar jednom u životu zaigrali.
Na ovoj stranici ima nekoliko tipova čovječe ne ljuti se igara
Čovječe ne ljuti se mogu uživati ​​svi, i mladi i stariji. Pravila nisu složena, što čini ugodnu i opuštajuću igru. Obratite pažnju, jer jedna uklonjena figurica može preokrenuti tijek igre i podgrijati emocije!
U ovom čovječe ne ljuti se nude se različite opcije koje su zanimljive najkonkurentnijim korisnicima. Turniri i ljestvice neprestano se ažuriraju, omogućavajući vrhunskim igračima da se istaknu. Počnite igrati i postanite najbolji igrač čovječe ne ljuti se!

Platforma za igru: Sve platforme (računalo, ekrani na dodir…)

KAKO IGRATI:

Igra se mišom ili prstom s ekranima na dodir.

No da bi igrali multiplayer VIP igru s igračima iz cijelog svijeta morate se registrirati na jedan od ponuđenih načina, najjednostavniji je da se registrirate facebook profilom koji koristi većina igrača.
No ako ne želite igrati s igračima iz cijelog svijeta Ili nemate dovoljno novca za novu igru (minimalno 300$ –  je zapravo virtualni novac koje dobijete od same igre kad se registrirate za VIP igre, a onda taj virtualni novac nadopunjujete pobjedama ili bonusima i s tim novcem igrate)  uvijek su na raspolaganju za vas su na raspolaganju Roboti koji su spremni u svako doba, a osim robota možete kreirati sobu sa svojim prijateljima i igrati s njima
VAŽNO:

Bonus u igri

Virtualni novac (žeton) ako i izgubite a ne želite kupiti žetone to ne znači da je za vas gotovo igranje s online igračima. Svaki dan vas VIP igra nagrađuje s određenim količinom novčića.
Vaše je samo da svaki dan otvorite ovu igru i klikom na ikonu paketa u podnožju igre i skupite novčiće predviđene za taj dan.
I ne samo to pozivom vaših prijatelja za bilo koju VIP igru dobijate bonus nagradne novčiće (slika)

Igre iz kategorije VIP pamti vaš profil u svim VIP igrama, virtualni novac zarađen U VIP igrama zajednički je za sve VIP igre

 

VIDEO TUTORIJALI ZA VIP IGRU

Napomena prije nego uđete u svijet igara uglavnom se pojavljuju oglasi ili reklame koju postavlja autor igre i na te oglase ne mogu utjecati, na vama je da sačekate da prođu određene sekunde prije početka igre ili kliknite ako vam ponudi Skip Add kliknite na njega, možete instalirati neki addblocker koji će blokirati takve reklame, ali neke igre s uključenim add blockerom nećete moći pokrenuti

Contact Us