BOŽIĆNI MAHJONG 2 – KRISMAS MAHJONG 2

OPIS IGRE

Uživajte u igri Krismas Mahjong 2, s potpuno novim razinama i predmetima za otkrivanje. Igrajte klasičnu igru ​​mahjong ili isprobajte način opuštanja s većom mrežom i više pločica koje se ponavljaju. Također možete pratiti adventski kalendar koji svaki dan ima novu zagonetku! Nakon što riješite razinu, otvorite kolačić sudbine i pročitajte svoje bogatstvo za praznike i novu godinu. Otkrijte ove razine sa sezonskim ukrasima kako biste ušli u božićni duh! Ili bismo trebali reći KrisMas duh?

VIDEO TUTORIJAL ZA IGRU

Ako vam traba vido pomoć u svezi ove igre kliknite na OVAJ LINK ili fotku ispod

Platforma za igru: Sve platforme (računalo, ekrani na dodir…) Preporuka zbog jaako sitnih detalja koje treba uočiti poželjni su ekrani s većim ekranom (osim PC ili laptopa npr tablet, TV BOX, SMART TV i sl)

KAKO IGRATI:

Miš ili prst na ekranima na dodir je sve što će vam trebati
Na mobitelu ćete možda morati zakrenuti mobitel 

Napomena prije nego uđete u svijet igara uglavnom se pojavljuju oglasi ili reklame koju postavlja autor igre i na te oglase ne mogu utjecati, na vama je da sačekate da prođu određene sekunde prije početka igre ili kliknite ako vam ponudi Skip Add kliknite na njega, možete instalirati neki addblocker koji će blokirati takve reklame, ali neke igre s uključenim add blockerom nećete moći pokrenuti

Odgovori

Contact Us