BASEBALL

OPIS IGRE

Bejzbol je sportska igra koja vam omogućuje da iskusite da budete dio velike američke zabave kao udarač, sve u udobnosti vašeg preglednika! Dostupna su 2 načina igranja, a oba su jednako zabavna kao i druga.

Bottom of the Ninth vam daje priliku za pobjedu u prolazu. Vaš tim udara, a vi ste u padu za 4 boda. Morate postići 5 runova sa samo 3 dostupna izlaza da biste pobijedili u igri.

Arkadni način rada vam daje jednostavan cilj. Dano vam je 10 bacanja i morat ćete pogoditi loptu u metu u vanjskom polju. Što je lopta bliže centru mete, to je rezultat veći. Težina načina, koji ćete odabrati prije početka, također će biti čimbenik u vašem konačnom rezultatu.

Nastavite s tim home runovima i ne dajte obrambenoj momčadi priliku da zaštiti svoje vodstvo!

Platforma za igru: Računalo ili laptop

KAKO IGRATI:

Kliknite na zaslon da zamahnete palicom. Položaj vašeg pokazivača kada kliknete određuje kako će lopta biti pogođena (npr. udarcem lopte u nižoj poziciji lopta leti malo više, ali s manjom udaljenosti naprijed).

Napomena prije nego uđete u svijet igara uglavnom se pojavljuju oglasi ili reklame koju postavlja autor igre i na te oglase ne mogu utjecati, na vama je da sačekate da prođu određene sekunde prije početka igre ili kliknite ako vam ponudi Skip Add kliknite na njega, možete instalirati neki addblocker koji će blokirati takve reklame, ali neke igre s uključenim add blockerom nećete moći pokrenuti

Contact Us